חיפוש מאמרים

12308 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
לחץ פיזי מתון





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: ד"ר אבי זלבה מאפה תפוחי אדמה אפיה מאפה טעים

נושא המאמר: מאפה תפוחי אדמה וטובין בתנור
מאת: ד"ר אבי זלבה   שמור מאמר למועדפים

תפוחי אדמה וטובין בתנור
א.לפני האפייה בתנור חשוב לזכור כמה כללים בסיסיים:
1.ככל שהמוצרים טריים יותר כך עולה איכותם ומשתפר טעמם.
2.קנייה בשוק עדיפה על מוצרים מרשתות מזון. ניתן להשוות, להריח, למשש ולבחור.
3.יש להתחיל ולסיים את במלאכה ללא הפסקה. הפסקה פוגעת בתפוחי האדמה הקלופים. בארומה של השום המקולף ובאר המרכיבים הנחשפים לאוויר ולחום הלא מבוקר.
4. קל להכין זאת. (אפילו אני מצליח ?)
ב. המרכיבים הנחוצים:
1.ארבעה עד חמישה תפוחי אדמה, תפוחי אדמה צהובים אותם קונים בשוק.
2.שתי בטטות בגודל בינוני.
3.שלושה בצלים יבשים. להקפיד שהם יבשים לחלוטין ללא לחלוחית.
4.חצי ראש שום טרי. קנו אותם בשוק – הם טריים, גדולים ובעלי איכות מדהימה.
5.עוף שלם. לפרק אותו לחלקים הקטנים ביותר שניתן. את החזה ניתן וכדאי לשמור לצרכי טיגון אחרים.
6.שש כפות דבש טהור.
7.שני עלי בצל ירוק.
7. תבלינים : 20 גרם פפריקה אדומה מתוקה, כפית מלח ים, מעט פלפל שחור,עשרה גרם אבקת שום גבישי, מעט תבלין עוף, מעט תבלין תפוחי אדמה, שתי כפות שמן.
8.שתי שקיות צלייה.
9. תבנית אלומיניום גדולה.
ג. אופן ההכנה
1. לקלף את הירקות.
2. לחתוך את תפוחי האדמה במתכונת של פרוסות לא עבות. אותו סגנון חיתוך לבטטה ולבצל. את הבצל הירוק לחתוך לחתיכות מעט גדולות.
3.לקלף את שיני השום ( שישה עד שבעה) ולקצוץ באופן גס.
4. לחתוך את העוף למספר חלקים הגדול ביותר שניתן.
5. להכניס את כל המוצרים הללו לסיר גדול. להוסיף את כל מרכיבי התבלון, כולל הדבש, כולל השמן ולערבב היטב את כל החלקים והתבלינים.לוודא שהכול מתובלן היטב.
6. להכניס את התערובת לשתי שקטות צלייה, לסגור היטב, לנקב מספר חורים עם קיסם, להניח זאת על תבנית אלומיניום גדולה.
7. להכניס זאת לתנור אפייה, חום של 230 מעלות במשך כשעתיים.
להוציא מהתנור ולהגיש. זהו מעדן טעים להפליא.
בתיאבון
ד"ר אבי זלבה




מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י ד"ר אבי זלבה שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]