חיפוש מאמרים

12306 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
איך השכל וההגיון יגרמו לך להצליח יותר ?





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: קלוריות דיאטה טבעוני שומרי משקל

נושא המאמר: קלוריות ודרך התמודדותן
מאת: מורן   שמור מאמר למועדפים

לפי המסורת וכיאה לחגים היהודים, גם חג החנוכה עשיר במאכלים טעימים וכמובן... עתירי קלוריות.
רוב מאכלי החג הינם מאכלים מטוגנים ולמרות שטיגון הוא חם ומחמם הוא בעצם גורם לחימום מוגזם הגורם לגוף נזק הגובר על התועלת כצרבות, נפיחות הבטן, עיכול כבד, גזים וכד'. זאת בנוסף לעודף הקלוריות הגורם לנו הרגשת כבדות.
השילוב של טיגון ופחמימות בסופגנייה או טיגון ותפוח אדמה בלביבה גורם לרוב האנשים לתופעות עיכול לא נעימות שאותם כבר הזכרנו. אולם אין זה אומר שצריך לוותר ולהתנזר ממאכלי החג האהובים כל כך.
יצחק טבעוני, מומחה לרפואה פונקציונלית אומר כי ברפואה זו חיפשו ומצאו את הדרך המאוזנת לשמירה על ההנאה שבאכילה שמניעתה עלולה לגרום לרגשות תסכול, דיכאון,מתח וכד', ואף מעניק מספר טיפים ועצות לשמירה על תזונה מאוזנת ומבוקרת.
• אם אתם חשים דחף עז לאוכל ומאכלים מסורתיים עתירי שומן וכבדים, עשו זאת במתינות ובהדרגה.
• אכלו את האוכל בטעימות קטנות ועשו הפסקה בין טעימה לטעימה (ביס).
• באם אתם מכינים את מאכלי החג בבית – מיד לאחר הטיגון הניחו נייר סופג על
• סופגניות (לספיגת השמן המיותר).
• בזמן הטיגון השתמשו בשמן טרי והתחילו בטיגון רק לאחר שהשמן מתחמם
• מומלץ במיוחד להשתמש בשמן קנולה או שמן זית.

יצחק טבעוני מוסיף ואומר כי הוא בעד ארוחות חג ומאכלים טעימים אך עם זאת רצוי להקפיד ולשמור על רמות הסוכר במזון, על כמות השומן ולהעדיף שמן קנולה או שמן זית כתית.
חברת טבעוני מציעה לכם מתכונים לסופגניות ולביבות במיוחד לחג השומרים על בריאותם ומשקלם.

מתכון לסופגניה טעימה אך השומרת על רמות הסוכר בדם.
מצרכים:
1/2 2 כוסות קמח
1/4 כוס יוגורט
1/2 - 3/4 כוס מים
1 כף ביוקל
1 ביצה
6 כפות ליצוף (במקום סוכר)
קורט מלח
קורט קינמון
15 גרם שמרים

אופן ההכנה:
1. התפיחו את השמרים עם 1/3 כוס מים חמימים, מלח, 1 כף קמח, 1 כף ביוקל למשך 15 דקות.
2. לבחוש את כל המרכיבים עם שארית הנוזל. התפיחו למשך שעה בניילון עטוף ובמקום אפל וחמים.
3. צרו כדורים בקוטר של 4 – 3 ס"מ, שימו בתבנית משומת (שימרו מרחק בין כדור לכדור.
4. תנו לכדורים לתפוח, חממו תנור עד לטמפרטורת 220 – 200. כאשר התנור יגיע לטמפרטורה הרצויה, הכניסו את התבנית לתנור.
5. מלאו את הסופגניה בעזרת מזרק ב"ליצוף" במקום ריבה".

לביבות בטטה ותפוחי עץ
מצרכים:
2 בטטות חתוכות ומבושלות עד לריכוך
2 תפוחי עץ "גרנד" מקולפים ומגוררים
2 כפיות מיץ לימון טרי
1/3 כוס ליצוף (במקום סוכר)
2 כפות שמנת חמוצה 9%
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם (אפשר יותר לפי טעם אישי וסמיכות בלילה רצויה)
1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון טחון
קורט ציפורן טחון
להגשה: שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
1. מסננים היטב את הבטטה המבושלת מהנוזלים כמה דקות.
2. מועכים ומערבבים עם שאר המצרכים עד שנוצרת תערובת אחידה וסמיכה.
3. מחממים שמן או חמאה במחבת ובעזרת כף מניחים במחבת תלוליות של עיסה ומשטחים מעט.
4. מטגנים כמה דקות מכל צד ומגישים פושר עם שמנת חמוצה מעל

לשוחרי הבריאות מומלץ לאפות במקום לטגן.
לביבות דלורית
המוצרים:
3 דלוריות בינוניות
4 ביצים
חצי מיכל שמנת 9%
6 כפות קמח
שמן לטיגון
1 כף ליצוף (במקום סוכר)
מלח ופילפל

אופן ההכנה
1. קולפים את הדלוריות וחותכים לקוביות.
2. מבשלים במים עד לריכוך, מסננים ומרסקים כמו פירה.
3. שמים במסננת להוצאת נוזלים (לגמרי) מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן
4. יוצרים בעזרת כף לביבה ומטגנים משני הצדדים.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חזרה לדף הבית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



http://www.tivoni.com/

tivoni.com


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י מורן שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]