חיפוש מאמרים

11735 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
בין נסיעה לרכיבה





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: אבות המזון פרוטאין פירוק החלבון. עופות ודגים

נושא המאמר: תזונה - ופיתוח הגוף (אודות אבות המזון) / יעקב עזרא
מאת: יעקב עזרא מומחה לרפואה נטורופטית תזונאי 0528567140   שמור מאמר למועדפים

תזונה - ופיתוח הגוף (אודות אבות המזון) / יעקב עזרא תזונה - ופיתוח הגוף פרוטאין: פירוק הפרוטאין מתחיל בקיבה. רירית הקיבה משחררת פפסיגון ההופך לפפסין. בנוסף גם החומצה ההידרוכלורית עוזרת לפירוק החלבון. בהמשך מועבר החלבון בצורת פפטידים לתריסריון, ושם "נשפך" מהפנקריאס טריפסין וכימוטריפסין - שמפרקים אותם לחומצות אמינו - דהאמיניזציה. שרירינו בנויים מפרוטאין. וזאת הסיבה שעלינו לצרוך כמות מספקת של פרוטאין מדי יום ביומו. נוסף: בגופנו בלא הרף ישנם תהליכים של קטבוליזם ואנבוליזם - הם אלה היוצרים את ההומאוסטזיס. "בגדול" נקרא מטבוליזם. רצוי לשמור על רמת חנקן חיובית בדם - וכך נגדיל את הפוטנציאל לגדילת השרירים. מקורות לחלבונים במזון: אני אתייחס רק לחלבונים בעלי ערך ביולוגי גבוה. כגון: ביצים, מוצרי חלב, מוצרי בשר, עופות ודגים. פחמימות: הפירוק הראשוני של הפחמימות מתחיל בפה. מבלוטת הרוק המכונה: פרוטיד, מופרש אנזים שניקרא: פטיאלין - המפרק סוכרים. המשך הפירוק הבא הינו בתריסריון - ומהפנקריאס מופרש עמילזות המפרקות פחמימות. ובסוף במעי הדק פירוק אחרון של הפחמימות מדו-סוכרים לחד-סוכרים. הפחמימות משמשות אותנו לשם יצירת אנרגיה בעיקר! הפחמימות העודפות נאגרות בעיקר בכבד כ- mg 150 ובשרירים תלוי בנפח השרירים, ככל שהמסה גדולה יותר כך יכולת שרירינו לאגור את הפחמימות. בנוסף: הפחמימות נאגרות גם בכליות. צורת האגירה של הפחמימות הם בצורת גליקוגן. כשרמות הגלוקוז בדם יורדות אז מגיעה פקודה מהמוח לכבד לפרק גליקוגן ולהפכו לגלוקוז בתהליך הגלוקונאוגנזה. מקורות לפחמימות במזון: אורז לסוגיו השונים, מוצרי חיטה לסוגיהם (מומלץ מוצרי חיטה מלאה), כגון: פסטות לחם מלא וכו'. בנוסף: ניתן לקבל כמות יפה של פחמימות, ממקורות כמו, פירות לסוגיהם השונים. שומנים: הפירוק הראשוני מתחיל בתריסריון - הפנקריאס מפריש ליפזות פלוס אנזימי המרה (שמיוצרות בכבד) - שגורמות לשומן להפוך לתחליב בכדי לאפשר את ספיגתם. השומנים חיוניים לספיגת הויטמינים המסיסים בשומן, כגון: A, D, E, K. בנוסף חשובים ליצירת הורמונים. כידוע הכולסטרול הוא אבן הבניין להורמונים, כגון: טסטוסטרון, פרוגסטרון, אלדוסטרון, והורמונים סטרואידים. מומלץ לצרוך יותר שומנים רב-בלתי וחד בלתי רווים ולהפחית שומנים רווים: * שומנים רווים, מקורות: חלבונים מהחי, כגון חלמון ביצה, בשרים ואיברים פנימיים. * שומנים חד-רווים: זיתים, אבוקדו, שקדים ושמניהם. * שומנים רב-בלתי רווים: שמני תירס, סויה וחמניות. ויטמינים: הויטמינים הינם יסודות אורגניים, החיוניים לחיים. הויטמינים משמשים כקו-פקטורים בפעולות כימיות שונות. דוגמאות: במעגל קרבס, תיאמין הינו ויטמין מפתח ו- חומצה פנטוטנית הינה הכרחית ל- Co-A(קואנזים - (A. *** הויטמינים מתחלקים לשתי קבוצות: 1) מסיסות במים: ויטמיני - B קומפלקס, וויטמין C. 2) מסיסים בשומן: ויטמיני A,D,E,K. מינרלים: המינרלים הינם יסודות אנ-אורגניים. המינרלים בדומה לויטמינים משמשים כקו-פקטורים. הם מהווים אחוז ניכר מהעצמות שם שנו ריכוז גבוה של קלציום ופוספאט.


תזונה - ופיתוח הגוף , חיטובים, הרזייה,חיטובים, הרזייה, הרזיה, השמנה, שמן, שומנים, שריר, שרירים, פיתוח גוף, אנטי אייגינג, דחיית תהליכי הזקנה, שימור האנרגיה, בריאות, תוכלת החיים, ויטמינים, מינרלים, תוספי מזון, חלבונים, פחמימות, קלוריות, קריאטין, ויטמין, צמחי מרפא, יעקב עזרא, תזונאים, דיאטן,

www.dietme.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י יעקב עזרא מומחה לרפואה נטורופטית תזונאי 0528567140 שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  עסקים למכירה | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון | מטבחי יוקרה | חבל זגוריה | זמן טיסה |  הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 



ארטיקל מאמרים 2015 - 2006  clickgoseo@gmail.com מנוע חיפוש מאמרים ארטיקל, כבר בן 8 שנים!

After almost a year of wearing a Rolex Submariner rolex replica uk 114060 watch, I've come to at least one conclusion - this is a darn tough timepiece to beat. To own a Rolex watch for many replica watches sale people is an aspiration. The power of the Swiss company is that it has created a demand for the name, in many ways, more so than the products they produce. People often come to me and rolex replica say, "Ariel, I want a Rolex." I usually respond with, "OK, what Rolex do you want?" The answer is, "I don't know, that is why I need your rolex replica help, I need you to help me choose one." The message there is that Rolex is a company whose image in many ways is louder than its products. But at aBlogtoWatch, product is everything. The good news is that when it comes to product, Rolex watches rolex replica sale rarely let you down. If anyone asks me why Rolex is such a successful brand I often point out that "their products are actually really good."