חיפוש מאמרים

11868 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
תוספות לשיער דליל





    קישורי טקסט (לפרטים)




אוכל יווני אמיתי באתר איי יוון
קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: סטיפאדו אוכל יווני xyhptsu

נושא המאמר: מתכון סטיפאדו
מאת: זמיר סיון מנכ"ל קליק גו   שמור מאמר למועדפים

אחרי טיולים רבים ביוון, הנה לכם מתכון הסטיפאדו שלי. אגב, סטיפאדו מזכיר מאד את מרק הגולש ההונגרי / אוסטרי, אלה שביוון ואיטליה הוא מורכב מעט אחרת. 1 ק"ג כתף עגל קוביות בינוניות. 2 כוסות יין אדום יבש [ אני ממליץ על מאסי אדום ] 2 בצלים גדולים קצוצים 1 ק"ג בצלצלים קטנים שלמים 8 עגבניות קלופות 2 גזרים. 2 כפות רסק עגבניות מקופסה חצי כפית טימין טרי 1 ראש סלרי קטן. 1/2 כפית אורגנו יבש חצי כפית פלל שחור גרוס מלח, פלפל. 3 כפות פפריקה מתוקה. רבע כוס שמן זית רצוי : [איטלקי יווני או ספרדי] הכי טוב בעניין שמן זית [ מוניני, איטלקי מעורב מעולה ] עכשיו להכנה... את הבשר לסגור על מעט שמן זית על להבה גדולה בסיר עבה ככל האפשר, להוציא ולשים בצד. להכניס את כל הירקות, בצלצלים, גזר חתיכות גדולות, תבלינים, וכיוצ"ב טיגון קל על להזהבה חלקית. אז נוסיף את העגבניות הקצוצות ומעט נערבב. להוסיף את היין האדום ביחד עם הבשר. אפשר ורצוי גם להוסיך 2 תפוחי אדמה מקולפים שלמים. מים עד כיסוי התבשיל + 4 כוסות נוספות. אז ננמיך את הלהבה, נסגור את הסיר, למשך שעה וחצי. לאחר מכן, נקרר. נבצע טעימה ואם יש צורך מילוח ופלפול. ואז נכניס למקרר. סטיפאדו טוב הוא כזה שישב לילה שלם במקרר וחיממו אותו בשנית יום לאחר מכן. זו עצה שקיבלתי מאדם יווני חביב בביקורי האחרון באי אנטיפארוס. מתאבון

www.clickgo.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י זמיר סיון מנכ"ל קליק גו שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  עסקים למכירה | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון | מטבחי יוקרה | חבל זגוריה | זמן טיסה |  הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2015 - 2006  clickgoseo@gmail.com מנוע חיפוש מאמרים ארטיקל, כבר בן 8 שנים!