חיפוש מאמרים

12371 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
פטור מלא מהיטל השבחה במסגרת תמ"א 38 עד שנת 2010 - היטל השבחה - תמ"א 38 - מס הכנסה - פטור ממס





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: קורס ברמנים יין אלכוהול בירה

נושא המאמר: תהליך הכנת בירה
מאת: רונן סלע   שמור מאמר למועדפים

אתר קורס ברמנים שמח להציג בפניכם את התהליך המלא של יצירת בירה בייצור המוני או בייתי. בעקרון תהליך היצור זהה בין אם הוא המוני או בייתי, מלבד מספר השלבים הנוספים המבוצעים במבשלות מסחריות כדי לקבל מוצר צלול יותר עמיד יותר וכלכלי.
חומר הגלם העיקרי ביצור בירה הוא הלתת. לאחר שבוחרים מתוך סוגי לתת שונים את התערובת והכמויות הרצויות, עוברים לריסוק גס של התערובת.את הגרעינים המרוסקים משרים במים חמים כ63 עד 70 מעלות למשך שעה. מטרת ההשריה היא להפוך את האנזימים שבלתת כדי שיהפכו את העמילנים לסוכרים נגישים. יש להקפיד במשך ההשריה על טמפרטורה וזמן אידיאליים כדי להפוך את העמילנים לסוכרים. עם תום ההשריה מסננים את המים שספגו את הסוכרים והפכו כעת לנוזל מתוק וסירופי לתוך סיר הבישול ושוטפים את הגרעינים כדי למצות מהם את מירב הסוכרים. לעיתים התהליך מבוצע במפעלך ובו מאדים מהנוזל הסירופי את המים ויוצרים רכז לתת נוזלי או אבקתי. ניתן להשתמש ברכז זה ולחסוך את כל שלב ההשריה. לאחר מכן עוברים לשלב הבישול של הנוזל הסמיך והמתוק, הוא מורתח ומתווסף לו כשות. הכשות היא פרח מצמח מטפס העשיר בחומצות התורמות למרירות הבירה ולארומה שלה. בנוסף יש בכשות חומרים נוגדי חמצון העוזרים לשמור על הבירה מקלקולים ומייצבים את טעמה. בדקות האחרונות של הבישול ניתן להוסיף תבלינים שונים.עם סיום הבישול מקררים את הנוזל על מנת לשקע את החלבונים הנמצאים בתוכו. עם סיום הקירור מעבירים את נוזל הבירה למיכלי התססה ומוסיפים להם את שמרי הבירה. תפקידם של השמרים הוא להפוך את הסוכר שבנוזל לאלכוהול ופחמן דו חמצני. תהליך התסיסה נמשך שבוע ולאחר מכן מקבלים בירה "שטוחה", עם אלכוהול אך ללא גזים. הבירה מועברת למכלי אחסון לתקופת הבשלה הנעה בין שבועיים למספר חודשים בהתאם לסוג הבירה והשמרים. בסיום תהליך ההבשלה, הבירה נארזת ומוגשת לצרכן.

www.limon-bar.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י רונן סלע שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]