חיפוש מאמרים

11864 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
הוליווד נושכת שפתיים





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: אומגה 3 ALA מרווה מרוולס

נושא המאמר: מקור צמחי חדש לאומגה 3
מאת: מואיז אלוש   שמור מאמר למועדפים

המאמר יכיל השוואה בין המקורות הזמינים והמוכרים לאומגה 3 כיום(דגה ופשתן) עם גדש על המשותף וההבדלים בינהם, והערך המוסף והמשמעותי של האלינה(שמן המרווה) מלבד העובדה שהוא עשיר באומגה 3 צמחית(חומרים פעילים נוספים בזרעי המרווה):


תכונות ותכולת שמן המרווה המרושתת:

1. ריכוז ALA גבוה מאוד! (50%) (הכבד מסנטז את חומצות השומן אומגה 3 בזמן ובכמות שהגןף דורש).
2. מקור צימחי המכיל את האומגה 3,6,9. ריכוזיו מקדמים את האיזון ביחסי האומגה 3 ל-6 המוביל למחלות דלקתיות כרוניות קשות.
3. נטול דיוקסינים,PCB,מתכות כבדות (כמו כספית וקדמיום (
4אינו מכיל חלבון ,נבדק ונמצא כהיפואלרגן.
5. מכיל ריכוז של כ 100 חומרים טבעיים פעילים המשולבים ופועלים סינרגיסטית (נוגדי סרטן,נוגדי פטריות,טפילים,דלקות ויטמינים E,Q10 וחומרים נדירים הידועים בהשפעותיהם
6. נטול טעם וריח.
7. מתאים לצמחוניים וטבעוניים.
8. לא נמצא משפיע על דילול הדם (ניתן גם לצורכי מדללי דם !
9. יציב מאוד(!) בתנאי חימצון (נוגד חימצון אדיר בפרקציה שומנית) ובתנאי טמפ' חדר אינו מתחמצן מעל לשנה (נדיר בטבע!).
10. אינו מכיל יוד (כמו למשל בדגים) ולכן מתאים לסובלים מהתיירואיד.
11. מתאים לכלל קבוצות האוכלוסיה (הרות,מניקות,ילדים ומבוגרים כאחד).
12. לסיכום : האפקט המשולב שבחומריו מייחד את שמן המרווה המרושתת (פיתוח פרופ נתיב דודאימכון וולקני) בתוצאות בריאותיות מרשימות ביותר במגוון המחלות הדלקתיות והעצביות.


מצורפת התייחסותי בנושא שמן הפשתן(פשתה) בהשוואה למרווה המרושתת (מבוסס מחקרים):


אז מה ההבדל בין שמן פשתן לשמן מרווה מרושתת כמקור לאומגה 3 ?

המשותף למרווה המרושתת ולפשתה הוא ריכוז האומגה 3 ALA כ 50%.

ההבדלים מתחלקים ל שני חלקים:
א- חסרונות הפשתה. (שאינם קיימים במרווה המרושתת)
ב- יתרונות וערכים מוספים במרווה המרושתת.(שאינם קיימים בפשתה)

חסרונות הפשתן:
פשתה כחומר בסיס לתעשיית הצבע:
שמן הפשתה לפני שזכה לשמו החדש Flax Seed היה ידוע בכינוי Linseed.
Linseed יוצר בכבישה קרה ושימש את תעשיית הצבע כחומר מדלל לצבע, חומר ציפוי לצבע ויצירת סבונים ואת תעשיית התרופות כחומר משלשל ומכייח.

Use of Linseed and Linseed oil


Preparation of Varnish
Preparation of paint
Preparation of linoleum
Preparation of soap
Medical use (last millennium):
Is used as a laxative (linseed oil)
Is used as an expectorant


טעם וריח בפשתן:

במחקר סנסורי נבדקה ההתקבלות הסנסורית של שני סוגי שמן אומגה 3 צמחי. האחד מופק מצמח המרווה המרושתת והשני מופק מצמח הפשתן.
מאחר ומדובר בטעימה של שמן, כל שמן נבחן במחקר נפרד, בקרב מדגם של 120 מרואיינים.
שני השמנים הופקו בכבישה קרה על-ידי אותו יצרן ונבדקו בחיי מדף דומים.
המחקרים נערכו בהתאם למתודולוגית ה-Taste Test, הבנויה על ראיון "פנים מול פנים" בקניון.
אוכלוסיית המדגם כללה 120 נבדקים בכל מחקר, בגילאים 18-55 חלוקה מגדרית: כ 50% גברים וכ - 50% נשים.
בבדיקה טעם המרואיין סוג אחד של שמן לצורך מתן ציון כללי לטעם, ציון לריח, צבע ומרירות, עוצמת טעם השמן, עצמת הטעם השאירי וטעם לא רצוי. הנדגם נשאל שתי שאלות פתוחות.
שיטת המחקר התבססה על טעימה עיוורת של השמן כפי שהוא מכפית, על-מנת להפיק את מקסימום ההתייחסות לטעם השמן עצמו ללא התערבות טעמים נלווים.

הממצאים היו כדלקמן:
ההתקבלות של שמן המרווה המרושתת טובה באופן ניכר מזו של שמן הפשתן. שמן המרווה זכה לציוני התקבלות טובים יותר באופן משמעותי משמן פשתן בכלל הפרמטרים הסנסוריים שנבדקו.
ההבדל בציוני ההתקבלות בין שני השמנים בולט במיוחד בתכונות המרירות ועוצמת הטעם. בשמן המרווה התקבלו הציונים: מרירות-27, עוצמת הטעם-24, לעומת שמן הפשתן שזכה לציונים 8 ו-6 בהתאמה. קיימת סבירות גבוהה כי לשני מדדים אלה השפעה מהותית על ציון ההתקבלות הכללית.
כ 50% מהנדגמים טענו ששמן הפשתה מריר מדי,
בשמן הפשתה טעמי לוואי גבוהים יותר משמן המרווה.


יציבות אומגה 3 בפשתה:

בבדיקות מעבדה לבדיקת יציבות שבוצעו למרווה המרושתת בהשוואה לפשתה התקבלו התוצאות הבאות:

בבדיקת חמצון חוממו שמן המרווה המרושתת ושמן פשתה לאחר הוספה של נוגד חמצון לשני השמנים (שניהם יוצרו באותו יום בכבישה קרה בתהליך זהה) לטמפרטורה של 105 מעלות ולתהליך החימום נוסף חמצן באופן מבוקר.

Rancidity test Salvia Sclarea vs. Flax (plus the addition of stabilizers)


* Value in one hour

Rancidity test Salvia Sclarea vs. Flax (Without the addition of stabilizers)


ערך פרוקסיד בשמן מרווה מרושתת בהשוואה לשמן פשתה ללא שימוש בנוגדי חמצון לאחר 3 חודשים של אקסלרציה.

Peroxide value in Salvia Sclarea Oil vs. Flax oil


פשתה כמקור לחומרים אלרגנים והלם אנפילקטי: (Anaphylactic shock)

לפשתה מקרים מתועדים של אלרגיה כתוצאה מצריכה של פשתה כולל מקרים של הלם אנפילקטי.
אנפילקסיס היא תגובה אלרגנית לאת תקינה ומהירה של מערכת החיסון לאלרגן מסוים בה משתחרר היסטמין מן הרקמות וגורם לתסמינים העלולים לגרום לתגובה אנפילקטית. ללא טיפול גרום לרוב הסוג החמור ביותר של אנפילקסיס- הלם אניפלקטי למוות.


Linseed contains potent allergens
? Five allergens with molecular weights of 38, 35, 30, 22, and 20 kDa have been detected (Alonso L, Marcos ML, Blanco JG, Navarro JA, Juste S, del Mar Garces M, Perez R, Carretero PJ. Anaphylaxis caused by linseed (flaxseed) intake. J Allergy Clin Immunol 1996;98(2):469-70 )

In another study, allergens with a higher molecular weight (150-175 kDa), intensely bound with IgE, were found, (Lezaun A, Fraj J, Colas C, Duce F, Dominguez MA, Cuevas M, Eiras P. Anaphylaxis from linseed. Allergy 1998;53(1):105-6 )

In 3 independent studies, anaphylaxis to Linseed was reported; (Leon F, Rodriguez M, Cuevas M. The major allergen of linseed. Allergy. 2002;57(10):968) (Alonso L, Marcos ML, Blanco JG, Navarro JA, Juste S, del Mar Garces M, Perez R, Carretero PJ. Anaphylaxis caused by linseed (flaxseed) intake. J Allergy Clin Immunol 1996;98(2):469-70) Stricker WE, Anorve-Lopez E, Reed CE. Food skin testing in patients with idiopathic anaphylaxis. J Allergy Clin Immunol 1986;77(3):516-9)

Allergic symptoms may increase because of the increased use of Linseed in bread and laxatives, and in a range of products from health food shops (Leon F, Rodriguez M, Cuevas M. Anaphylaxis to Linum. Allergol Immunopathol (Madr) 2003;31(1):47-9)


פשתה כמקור לחומרים רעילים:
בפשתה ישנה נוכחות של חומרים רעילים ממשפחת הציאנידים (לימרין,ציאנוגלוקוזידים)

Linseed may be a source of cyanide exposure

Linseed may be a source of cyanide exposure, Linseed contains the same cyanogenic glucosides, Authors have suggested that excess intake (via laxatives) may be dangerous Rosling H. Cyanide exposure from linseed. Lancet 1993;341(8838):177

פשתה כמקור להורמון נשי צמחי:
בפשתה יש נוכחות גבוה מאוד של הורמון נשי צמחי (פי 3 יותר מסויה).
It has been noted that Linseed contains Phytoestrogens, compounds with weak estrogenic or antiestrogenic activity, there are X3 more phytoestrogens in Linseed than in Soy (Dixon RA. Phytoestrogens. Annu Rev Plant Biol. 2004;55:225-61)

פשתה כמקור בעל השפעה שלילית על מערכת הנשימה:
Flax is an important cause of respiratory disease. Non-IgE-mediated byssinosis, (Nowier M, El-Sadik Y, El-Dakhakhny A, Osmar H. Dust exposure in manual flax processing in Egypt. Br J Ind Med 1975;32:147-52 )

הפשתה(פשתן) קשה מאוד לעיכול:
בניסוי שנערך בבני אדם התגלו קשיים גדולים לצרוך את הפשתה עכב קשיי עיכול.
Whole seed and oil preparations induced adverse gastrointestinal effects within 4 weeks and these were severe enough to induce the withdrawal of some subjects from these two groups, Subjects in all of the groups exhibited some symptoms of gastro-intestinal Bioavailability of alpha-linolenic acid in subjects after ingestion of three different forms of flaxseed 2008 Apr Cell Biology Laboratory, St Boniface Hospital Research Centre, Winnipeg, Manitoba, R2H 2A6, Canada).

פשתה אינו מקור להורדת ערכי כולסטרול!
זרעי פשתה,פשתה גרוס ושמן פשתה לא השפיעו על ערכי הכולסטרול בניסוי מבוקר בבני אדם.
The flaxseed components 30 g of seed or 6 g of ALA in the oil (equal to 12 capsules per day) were deliver over a 3 month test period in healthy male and female subjects
There were no changes in plasma cholesterol or triglycerides or in platelet aggregation at any time point in any of the groups. (Bioavailability of alpha-linolenic acid in subjects after ingestion of three different forms of flaxseed 2008 Apr Cell Biology Laboratory, St Boniface Hospital Research Centre, Winnipeg, Manitoba, R2H 2A6, Canada)


יתרונות וערכים מוספים של כמוסות המרווה המרושתת:
שמן מרווה מרושתת כמקור צמחי לאומגה 3 ALA
Omega-3 fatty acids are PUFA required for the structure and function of the body's cells and are important in maintaining our health
Salvia Sclarea Oil contain 50% Omega 3 ALA

יחס האומגה 3 אומגה 6 במרווה המרושתת הוא 3:1 לטובת האומגה 3

שמן מרווה מרושתת כמקור צמחי לחומצה אולאית (אומגה 9)
Oleic acid may hinder the progression of ALD, or Adrenoleukodystrophy, a fatal disease that affects the
brain and adrenal glands.
Oleic acid may help boost memory.
Oleic acid may be responsible for the hypotensive
Blood pressure reducing) effects of olive oil.
? Salvia Sclarea Oil contain 25% Omega 9

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי אנטי בקטריאלי וציטו טוקסי
Antibacterial and Cytotoxic activity of the acetone extract of the flowers of Salvia Sclarea
לחומרים פעילים מיצוי של פרחי המרווה המרושתת יש תכונות אנטיבקטריליות ו ציטו טוקסיות
This study show the Antibacterial and the significant Cytotoxic activity against Hep-2 cells. (Apr; 20(2):146-8. Links
Antibacterial and cytotoxic activity of the acetone extract of the flowers of Salvia Sclarea and some natural products)


שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי לחלבון המשמש כאנטיגן לגידול סרטני
Tn (GalNAcalpha1-->Ser/Thr)
The lectin extracted from the seeds of Salvia sclarea (SSL) recognizes the Tn antigen (GalNAc alpha1-->Ser/Thr) expressed in certain human carcinomas. (J Biomed Sci. 2005;12(1):167-84. LinksLectinochemical studies on the glyco-recognition factors of a Tn (GalNAcalpha1-->Ser/Thr) specific lectin isolated from the seeds of Salvia sclarea).

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי לחומצה טאנינית
Tannic Acid
Tannic acid has Anti-bacterial, Anti-oxidant Antiseptic, Antiviral, Anti-mutagenic and Astringent properties (The effects of resveratrol and tannic acid on apoptosis in colon adenocarcinoma cell line.Department of Medical Biology, Eskisehir Osmangazi University, Medical Faculty, Eskisehir, Turkey)

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי לסקלראול
Sclareol has Antioxidant, Antibacterial and Antifungal properties.
Sclareol posses cyto-toxic and cyto-static activity: Induced Apoptosis in human leukemic cells.
Sclareol enhanced the activity of known Anticancer Drugs, doxorubicin, etoposide and cisplatinum, against MDD2 breast cancer cell line.
Sclareol demonstrated a good Antibacterial activity against:
Staphylococcus aureus ATCC 25923,
Pseudomonas aeruginosa ATCC 27950,
Escherichia coli ATCC 25922
Enterococcus faecalis ATCC 29212.
Sclareol demonstrated significant cytotoxic activity against Hep-2 cells. (J Pharm Sci. 2007 Apr;20(2):146-8. Links
Antibacterial and cytotoxic activity of the acetone extract of the flowers of Salvia sclarea and some natural products).

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי ללינלול ולינליל אצטט
Linalool and Linalyl acetate
Found to be effective as Anti - inflammation, Antibacterial, Antifungal.
Behave as synergistic and strengthening other bioactive materials.
(Anti-inflammatory activity of linalool and linalyl acetate constituents of essential oils Dipartimento di Scienze del Farmaco, Universit? degli Studi di Sassari, Sassari, Italy)



שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי למנול
Manool
? Have proved as platelet aggregation inhibitors and effective Antimicrobial with: Staphylococcus Aureus, Candida Albicans and Proteus mirabilis (Synthesis of manool-related labdane diterpenes as platelet aggregation inhibitors Shionogi Research Laboratories, Shionogi & Co., Ltd., Osaka, Japan), (Transformations of manool. tri- and tetracyclic norditerpenoids with in vitro activity against Plasmodium falciparum Department of Chemistry, Rhodes University, Grahamstown, South Africa).

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי ל-Caryophyllene oxide
Caryophyllene oxide, an oxygenated terpenoid, well known as preservative in food, drugs and cosmetics, Found to be effective as an Antifungal against dermatophytes (Use of caryophyllene oxide as an antifungal agent in an in vitro experimental model of onychomycosis
Authors: Yang, Depo1; Michel, Laura1; Chaumont, Jean-Pierre2; Millet-Clerc, Jo?lle1)


שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי לסטרולים צמחיים
Sterols
plant sterols reduce the uptake of cholesterol into the body.
The cholesterol that is not absorbed or taken up is removed from the body. As a result blood total and bad (LDL) cholesterol decrease, while good (HDL) cholesterol is not affected. (Extensive research shows that functional foods fortified with plant sterols and plant sterol supplements, can effectively reduce cholesterol up to 15% (Katan MB et al. 2003, Mayo Clin Proc. 2003 Aug;78(8):965-78. Review)
Plant Sterols in Salvia Sclarea
Campestanol
Stigmasterol
D-7-Campesterol
D-5, 23-Stigmastadienol
Chlerosterol
B-Sitosterol
Sitostanol
D-5-Avenasterol
D-5,24-Stigmastadienol
D-7-Stigmastenol
D-7-Avenasterol


שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי להורדת ערכי הכולסטרול
תוצאות לאחר 4 חודשים של שימוש בכמוסות שמן מרווה מרושתת של חברת מרוולס

4 כמוסות של
אומגה 3 של מרוולס
ליום תוצאה לפני
לקיחת שמן מרווה בכמוסות שם בדיקה
181 224 Cholesterol
126 228 Triglycerides
57 47.1 Cholesterol
HDL
98.8 132 Cholesterol
LDL

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי לארבעה סוגי ויטמין E
Tocopherols
(Vitamin E)

Vitamin E may help prevent or delay coronary heart disease by limiting the oxidation of LDL-cholesterol.
Vitamin E also may help prevent the formation of blood clots, which could lead to a heart attack.
Observational studies have associated lower rates of heart disease with higher vitamin E intake
Tocopherols occur in Salvia Sclarea are Alpha, Beta, Gamma and Delta forms, determined by the number of methyl groups on the chromanol ring all of them

שמן מרווה מרושתת כמקור טבעי ל קו אנזים Q10
Coenzyme Q10
Coenzyme Q10, also referred to as Co Q10 is a vitamin-like compound which is present in all cells.
Q10 has several different actions in the body. Its most notable effects are:
1. Antioxidant - it scavenges free radicals
2. Improves the efficiency of cellular energy production in the mitochondria of the cell
3. Regulates genes concerned with energy production
4. Stabilises membranes


לסיכום מדובר במוצר רשום כפטנט של מדינת ישראל(מכון וולקני) ואשר מהווה תגלית מרעישה ומבורכת בתחום האומגה 3 בקנה מידה עולמי!

אנו כישראלים זוכים להיודע אליו ראשונים בעולם מאחר ומדובר במוצר פרי פיתוח כחול לבן.

ניתן להשיג את המוצר אצל המשווקים המורשים של מרוולס בלבד(ואני בתוכם).

אשמח לקבל הצעות להפיץ את המוצר בארץ או בחול ולקדם פעילות משותפת בתחום
הפיתוח העסקי במרוולס במקביל למישור הבריאותירפואי.

www.omega3-ala.com


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י מואיז אלוש שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  עסקים למכירה | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון | מטבחי יוקרה | חבל זגוריה | זמן טיסה |  הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2015 - 2006  clickgoseo@gmail.com מנוע חיפוש מאמרים ארטיקל, כבר בן 8 שנים!