חיפוש מאמרים

11811 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
בחירת מקום אחסון אידאלי





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: מתכון לחנוכה הרמת כוסית לחג מתכונים לחג מיוחדים לחגים

נושא המאמר: מתכון מיוחד לחנוכה - קרוקטים
מאת: שי ברקוביץ   שמור מאמר למועדפים

כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם

להכנת הפירה

1 ק"ג תפוחי אדמה (כ-6 בינוניים), קלופים וחתוכים לרבעים
4 כפות גדושות פרמזן - אבקה
2כפות שמן זית
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור, לפי הטעם
אגוז מוסקט, לפי הטעם
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה במשך 20-30 דקות, רק עד שתפוחי האדמה מתרככים.
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר. מייבשים על להבה בינונית כדקה, עד שהם מפסיקים להעלות אדים.
מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים שמן זית, פרמזן ומתבלים. מקררים לטמפרטורת החדר ומאחסנים לילה במקרר.
קרוקטים: "באקוגנים"

יוצרים כדורים בגודל אחיד מהפירה – אפשר להשתמש, כקנה מידה, בכף גלידה קפיצית. יש לדחוס את הפירה לכדור מושלם עד כמה שניתן.
בשלוש קעריות נפרדות, שמים את הקמח, הביצה ופירורי הלחם. מגלגלים את הכדורים בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף מכסים מכל הצדדים בפירורי הלחם. אורזים את הכדורים בפלסטיקים, עדיף בשכבה אחת, ומאחסנים במקרר כמה שעות על מנת שהכדורים יתייצבו.
אפשר לחזור על פעולת הטבילה בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון, אבל לא חובה. בכל מקרה, אם הכדורים נרטבו, אפשר לגלגל אותם בעוד קצת פירורי לחם כדי שלא יתפוצצו בטיגון.
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקרוקטים עד הזהבה. מוציאים עם כף מחוררת לנייר סופג, מעבירים לכלי יפה ומגישים.
שימו לב!!! הכדורים יוצאים רותחים מהשמן ושומרים על חום פנימי הרבה זמן. יש להיזהר מאד מלתת "ביס" ועדיף לחתוך עם סכין ולתת לכדורים להצטנן מעט לפני האכילה.


www.metuka.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י שי ברקוביץ שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  עסקים למכירה | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון | מטבחי יוקרה | חבל זגוריה | זמן טיסה |  הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2015 - 2006  clickgoseo@gmail.com מנוע חיפוש מאמרים ארטיקל, כבר בן 8 שנים!